webinar-unizo-de-makers-web

[video] Webinar De Makers Unizo

Op 29 april 2016 ben ik enthousiast naar Brussel gegaan op vraag van Unizo om er een webinar te geven voor “De Makers”.  Ik gaf er ook een waardevol cadeau weg en deze wedstrijd liep tot woensdag 4 mei 2016.  Hier is de video:

De Makers; webinar

 

Wie is een ‘maker’?

Een maker is ondernemer die kwaliteitsvolle nutsproducten maakt in België en daarbij bewust omgaat met materialen.   Door zijn vakkennis en de eigenheid van zijn producten genereert hij een toegevoegde waarde in de markt.  Iedereen kan meedoen aan deze makersbeweging en een selectie bekomt ook het HIB authenticiteitslabel.  Er zijn heel veel makers in ons land aan het werk, en door het fijne initiatief van Unizo worden die makers samengebracht en ondersteund.  Op www.makers.be kan je uitgebreidere informatie terugvinden.

 

Passie voor het vak

Deze makers zijn vooral gepassioneerd bezig met hun vak en zoeken soms naar praktische tips om zichzelf beter te kunnen verkopen, zowel online als offline.  Om op deze vraag te antwoorden gaf ik een heel fijn webinar in Brussel bij Unizo waar ik vooral praktische zaken heb toegelicht voor dit type ondernemers.  Omdat ze meer klanten willen aantrekken offline en online via hun website/webshop.

 

beels-webdesign
Hallo, mijn naam is Els van Beels.be Ik bouw je nieuwe website & webshop en ben gebeten door internetmarketing. Daarom help ik je ook graag de stap maken van het hebben van een 'website visitekaartje', naar het runnen van een succesvol online systeem dat voor je werkt. Zowel praktisch als adviserend ben ik jouw ideale digitale coach! Ben je niet tevreden over je huidige website en wil je weten waar het vastloopt? Ontvang deze handige checklist!.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *