webshop-investering

Webshop is digitale investering!

De ontwikkeling van een website waarin u online producten verkoopt, is een digitale investering.  Een digitale investering geeft recht op een extra aftrek van 13,5% (inkomstenjaar 2016) in plaats van 8% voor gewone investeringen.   Dat stond te lezen in het artikel van 17 januari 2017 op de “ondernemeringsdatabank.indicator.be” Hier meer informatie:

Digitale investering met webshop

Volgens de minister van Financiën geeft de volledige prijs om de webshop te laten ontwikkelen recht op een extra aftrek van 13,5%.  Dit is van toepassing op investeringen in digitale betalings- en facturatiesystemen en in de beveiliging van informatie- en communicatietechnologie.

digitale investering

Let wel op want er moeten specifieke vermeldingen op uw aankoopfactuur geplaatst worden.  Je moet ook een extra document meesturen met de personenbelasting.

Het zijn natuurlijke personen en kleine vennootschappen die voor deze investeringsregel in aanmerking komen.  Vraag het na bij uw boekhouder of u in aanmerking komt en welke formulieren u dan extra dient mee te sturen met uw personenbelasting.

bron: ondernemingsdatabank.indicator.be

 

Wil je een nieuwe webshop laten bouwen?  Neem contact op met mij.

 

beels-webdesign
Hallo, mijn naam is Els van Beels.be Ik bouw je nieuwe website & webshop en ben gebeten door internetmarketing. Daarom help ik je ook graag de stap maken van het hebben van een 'website visitekaartje', naar het runnen van een succesvol online systeem dat voor je werkt. Zowel praktisch als adviserend ben ik jouw ideale digitale coach! Ben je niet tevreden over je huidige website en wil je weten waar het vastloopt? Ontvang deze handige checklist!.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *