Wil je jouw website een audiovisuele boost geven voor meer vertrouwen bij je bezoeker? Dit zijn onze 4 oplossingen:

1) VIDEO TESTIMONIALS
Bouw verder op het vertrouwen dat je reeds hebt gekregen van je tevreden klanten. Laat hen getuigen over hun positieve ervaringen met jouw onderneming en jouw persoonlijke aanpak. Wij brengen deze waardevolle getuigenissen graag voor jou professioneel samen in een video.

2) BEDRIJFSFILM
Maak impact met een bedrijfsfilm op je website en sociale media. We helpen je graag het verhaal van je onderneming in beeld te brengen. Met een professionele bedrijfsfilm gun je jouw klanten en prospects een kijkje achter de schermen van je onderneming. Het laat hen toe te ervaren hoe het is om samen met jou in zee te gaan. Transparantie. Dit zorgt voor hogere emotionele betrokkenheid en verlaging van de drempel om contact met je te nemen.

3) 2D-ANIMATIEVIDEO
Wil je graag een specifieke boodschap meegeven aan je klanten en prospects? Zeg het dan met een korte animatievideo. Deze catchy video’s brengen op een informele, losse manier over wat jij in de verf wil zetten over je bedrijf. Ze zorgen voor een vriendschappelijke houding naar je klanten toe en zijn tegelijkertijd zeer informatief, een ideale combinatie!

4) FOTO’S
Eigen beeldmateriaal (portret team, bedrijfsgebouw, vastgoedfotografie) is cruciaal om je onderneming eigenheid mee te geven. Dit onderscheidt je meteen van de vele nietszeggende onbekende stockbeelden die je terugvindt op websites van andere ondernemingen. Wees trots op je bedrijfsidentiteit, je bedrijf en je team en pak hiermee uit!

Ontvang prijzen en specificaties

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.