“Veilig starten met je bedrijf op Facebook”

Online eBook voor ondernemers die snel en veilig willen opstarten met een Facebook bedrijfspagina.
Dit eBook bevat een praktische handleiding met screenshots en tips & trics.
Het eBook is digitaal dus na aanschaf is het direct leesbaar op je PC.

 

Hoor je van de ene dat Facebook veel tijd kost en nauwelijks resultaat oplevert terwijl je van anderen hoort dat het voor hen heel goed werkt?  Je maakt je tegelijk zorgen over de veiligheid ervan?  Download dan nu de handleiding: “Veilig starten met je bedrijf op Facebook”.

  • Hoe je een bedrijfspagina aanmaakt en opmaakt op een veilige manier.
  • Op welke Facebook instellingen je moet letten.
  • Hoe je correct communiceert tussen je privé-account en je bedrijfspagina + enkele trucjes om direct meer zichtbaarheid te creëren bij potentiële klanten.
  • Hoe je start met het opbouwen van een community die interesse heeft in jouw product of dienst om direct interessante leads te krijgen.
  • Hoe je ‘aanwezig’ kan zijn, zelfs terwijl je op vakantie bent, zodat je altijd zichtbaar blijft.
  • Hoe je aan creatieve inhoud geraakt dat je publiek aanspreekt.
  • Hoe je posts gedeeld worden en je met één simpel trucje gratis en direct meer fans krijgt.
  • Hoe je aan cross-promotie doet en hoe je Facebook inzet in functie van je website en voor de groei van je klantenbestand.
  • Wat het échte geheim is achter een succesvolle Facebook bedrijfspagina.

 

Nu voor € 19,- (ex 21% btw)

Ik vind jouw e-book zeer duidelijk en alles omvattend voor zowel facebookgroentjes als ‘ervaren’ gebruikers.  Het is niet zomaar een aantal tips en tricks op een rijtje, het is een zeer compleet overzicht en een handleiding om met een bedrijfspagina werkelijke communicatie op een doordachte en veilige manier met bestaande en potentiële klanten aan te gaan.  Het geeft mij (zelfs als doorwinterde autodidacte beheerder van een paar Facebookpagina’s) een hernieuwde kijk op een aantal punten.  Bedankt daarvoor!  Tom Himpe, Himpe-Desmet Bvba uit Izegem

 

Net toen ik dacht ‘ik ken Facebook door en door’ kreeg ik dit eBook in handen. Het document is doorspekt van vele nuttige tips & tricks. De beginner, maar ook de gevorderde gebruiker, komt hier aan zijn trekken, opeens lijkt een FB-bedrijfspagina opstarten kinderspel. Duidelijke displays/screenshots loodsten  me doorheen de pagina’s.  Jarenlange miskleunen zoals “zaakvoerder bij zelfstandig” zijn opeens verleden tijd. Een ware verademing. Proficiat Els!  Architect Jerry Popeye uit Keiem

 

… geen verrassingen achteraf en de nodige tips en tricks om er een succesverhaal van te maken. In ieder geval zal je je concurrenten die zelf iets proberen met veel voorsprong achter je laten op gebied van tijd en kwaliteit.  Nico Meertens, Adesso Fitness uit Ninove

 

Uw eBook is zeer duidelijk geschreven, ideaal voor mensen die nog niets weten over hoe van start gaan met hun bedrijf op Facebook. Vooral ook het concept ‘veilig’ is voor vele mensen van zeer groot belang, dus de nagel op de kop… Proficiat met dit initiatief!!!  Ivan Seynaeve, Immokantoor Woonservice uit Wevelgem


Nu voor € 19,- (ex 21% btw)

100% niet goed geld terug garantie: Mocht je toch om eender welke reden niet tevreden zijn over je aankoop, dan kan je dit binnen de 14 dagen aan mij laten weten en dan krijg je 100% terugbetaald, zonder vragen stellen.   Het social media platform Facebook evolueert steeds verder.  Er wordt de grootste zorg besteed aan het up to date houden van deze handleiding.  Mocht je in het eBook toch dingen aantreffen die intussen anders zijn, dan waardeer ik het enorm als je een seintje geeft via info@beels.be, zodat ik dit kan aanpassen.

 

De inhoud van deze pagina en van het eBook is louter informatief en brengt geen enkele belofte tot resultaat.  Positieve resultaten hangen  af van de positieve, volhardende en bijsturende acties van diegene die met de inhoud van het eBook aan de slag gaat.  Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc.  Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van Facebook, Inc..