Wil je sterke creatieve Facebook posts maken voor je bedrijf?

Wie een Facebook bedrijfspagina heeft weet het wellicht.  Het is niet altijd evident.  Je moet tijd en ruimte hebben om posts te maken.  Je moet er telkens aan denken, want soms ben je zo bezig met je ding dat je Facebook posten vergeet.  Je moet tijd en goesting hebben om te beginnen.  En je moet weten wat je kan plaatsen. Creatief zijn.  Telkens een fotoalbum plaatsen van opgeleverde werken of producten, dat slaat niet of weinig aan.  Laat staan dat je er die ‘nieuwe klanten’ mee krijgt, waar iedereen het over heeft.

Vaak zie ik lokale bedrijven dingen doen op hun Facebook bedrijfspagina dat hen nul opbrengst geeft.  Het ontbreekt aan samenhang, persoonlijkheid en originaliteit.  En toch blijven ze hetzelfde doen.

Omdat ik ondernemers wil helpen om hun Facebook bedrijfspagina echt te laten renderen, schreef ik dit e-book. Daarin deel ik de 7 sterkste Facebook post types voor ondernemers.

Dit e-book is voor jou,  als je creatieve posts wil maken die persoonlijkheid uitstralen om meer interactie, meer volgers én meer resultaat te krijgen.

Je krijgt in dit e-book praktijkvoorbeelden aangereikt.

Inhoud van het e-book HappySocial:
* de 7 sterkste FB post types voor professionals
* doorspekt met belangrijke tips & trics
* en een FB bonus plan voor hoe je FB combineert in je globale online marketing

21 € excl. 21 % btw

14 dagen niet goed geld terug garantie

(Je krijgt het e-book direct na aanschaf online toegestuurd)

Dit is een reactie van een klant waar ik 1-op-1 mee werk:

Eerlijk, goed en een verzekerde omzetstijging!!!!! DOEN!!

Kurt uit Izegem
Bekijk hier het volledige verhaal van Kurt & Sandra
Beste Frituur van Vlaanderen 2018 + 2020 !

Reacties van mensen die de live workshop mee volgden over online marketing

Zeer interessant en deskundig.  We kregen veel achtergrond om the big picture te zien. Het is van belang van te weten waar je online mee bezig bent. Els presenteert zeer goed en gemoedelijk en weet waarover ze het heeft.  Ze geeft een structuur mee en een goed verhaal.  De locatie is excellent en de catering lekker!

Els neemt de ‘angsten’ omtrent digital marketing weg door heldere uitleg.  Het ging door in een knappe leuke lokatie.  Heel hip.  En ze weet waarover ze spreekt.

Els brengt overtuigend en duidelijk hoe het ingewikkelde geheel van social media en websites via eenvoudige ingrepen meer en betere klanten naar mijn producten en diensten kan leiden.

Ik wil je bedanken voor de inspirerende sessie.  Het heeft wel wat ogen geopend…

In de workshop legt Els je haarfijn het verschil of de gelijkenis uit tussen de analoge en de digitale consument. Ze denkt mee als onafhankelijk persoon. Ze laat je nadenken over je doelgroep… behouden of durven veranderen. Kortom ze heeft me doen nadenken over de toekomst van ons bedrijf. Daarvan is de website en de digitale marketing een deel. Bedankt Els, ik ga aan de slag en ik beveel je bedrijf en je workshop zeker aan!

Heel tevreden over de avond.  ik heb heel veel bijgeleerd en mijn aandacht is geen moment verslapt. Heel boeiende inhoud!

De locatie was super.  Je kon er ook makkelijk parkeren.  Els weet héél goed waarover ze spreekt en kan ook voor ieder een voorbeeld geven in zijn branche.  Ze is een echte kei in haar vak.

Je krijgt zin in concrete stappen zetten.  Praktisch en mogelijk om mee aan de slag te gaan.

Inhoud van het e-book HappySocial:
* de 7 sterkste FB post types voor professionals
* ruim doorspekt met belangrijke tips & trics
* en een FB bonus plan voor hoe je FB combineert in je globale online marketing

14 dagen niet goed geld terug garantie

(Je krijgt het direct na aanschaf online toegestuurd)

Disclaimer: Ondernemen op het internet vraagt een positieve ingesteldheid, volharding en bijsturende acties. Daarom is de aanschaf van dit e-book geen garantie op eender welk resultaat. Deze site maakt geen deel uit van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van Facebook, Inc.

Leave a Comment