Wil je sterke creatieve Facebook posts maken voor je bedrijf?

Een Facebook bedrijfspagina opstarten gaat gemakkelijk en snel. Het succesvol creatief uitbouwen en ook volhouden is de uitdaging.

Posten op social media vraagt een deel tijd, creativiteit en blijvende motivatie. Met de juiste aanpak op een Facebook bedrijfspagina creëer je enthousiaste volgers, krijg je interessante leads en verhoog je jouw klantendatabase en naambekendheid.

Succesvol posten is geen toeval. Posts die je omzet verhogen hebben bepaalde kenmerken en vragen een persoonlijke touch.

Om je te helpen sterke posts te maken waarmee je een verschil kan maken voor je bedrijf, heb ik deze handleiding gemaakt.  

Als extraatje plaats ik het in het groter geheel zodat je nog meer inzicht en overzicht krijgt, waarom je doet wat je doet.

Inhoud van het e-book HappySocial:
* de 7 sterkste FB post types voor professionals aan de hand van voorbeelden
* doorspekt met belangrijke tips & trics
* en een FB bonus plan voor hoe je FB combineert in je globale online marketing

Je krijgt direct na aanschaf het e-book digitaal toegestuurd en er is een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Dit is een reactie van een klant waar ik 1-op-1 mee werk:

Eerlijk, goed en een verzekerde omzetstijging!!!!! DOEN!!

Kurt uit Izegem
Bekijk hier het volledige verhaal van Kurt & Sandra
Beste Frituur van Vlaanderen 2018 + 2020 !

Reacties van mensen die de live workshop mee volgden over online marketing

Zeer interessant en deskundig.  We kregen veel achtergrond om the big picture te zien. Het is van belang van te weten waar je online mee bezig bent. Els presenteert zeer goed en gemoedelijk en weet waarover ze het heeft.  Ze geeft een structuur mee en een goed verhaal.  De locatie is excellent en de catering lekker!

Els neemt de ‘angsten’ omtrent digital marketing weg door heldere uitleg.  Het ging door in een knappe leuke lokatie.  Heel hip.  En ze weet waarover ze spreekt.

Els brengt overtuigend en duidelijk hoe het ingewikkelde geheel van social media en websites via eenvoudige ingrepen meer en betere klanten naar mijn producten en diensten kan leiden.

Ik wil je bedanken voor de inspirerende sessie.  Het heeft wel wat ogen geopend…

In de workshop legt Els je haarfijn het verschil of de gelijkenis uit tussen de analoge en de digitale consument. Ze denkt mee als onafhankelijk persoon. Ze laat je nadenken over je doelgroep… behouden of durven veranderen. Kortom ze heeft me doen nadenken over de toekomst van ons bedrijf. Daarvan is de website en de digitale marketing een deel. Bedankt Els, ik ga aan de slag en ik beveel je bedrijf en je workshop zeker aan!

Heel tevreden over de avond.  ik heb heel veel bijgeleerd en mijn aandacht is geen moment verslapt. Heel boeiende inhoud!

De locatie was super.  Je kon er ook makkelijk parkeren.  Els weet héél goed waarover ze spreekt en kan ook voor ieder een voorbeeld geven in zijn branche.  Ze is een echte kei in haar vak.

Je krijgt zin in concrete stappen zetten.  Praktisch en mogelijk om mee aan de slag te gaan.

Disclaimer: Ondernemen op het internet vraagt een positieve ingesteldheid, volharding en bijsturende acties. Daarom is de aanschaf van dit e-book geen garantie op eender welk resultaat. Deze site maakt geen deel uit van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van Facebook, Inc.