Proficiat t’Brochetje Izegem! Feestjuuuuu!

Wat een ONgelooflijk goede prestatie van klant Frituur t’Brochetje in Izegem! Ze zijn uitgeroepen vandaag zaterdag 14 april 2018 tot “BESTE FRITUUR VAN VLAANDEREN 2018”. Ik herinner mij nog levendig toen ik in hun zaak de eerste keer binnenstapte in 2015. Laat ons zeggen dat ik dit nu wél verwachtte, het moest er gewoonweg eens van komen… 😉 Zeker met hun speciale traject dat zij aflegden in die afgelopen drie jaar…

 

Beste Frituur Van Vlaanderen 2018

We startten in maart 2015 met een Facebook bedrijfspagina, de eerste stappen online. Kort nadien hun website online gezet. Een tweede website is er later ook bij gekomen. En als je terugleest in mijn vorige blog over hun speciale traject, lees je dat met Pasen 2016 hun Facebook bedrijfspagina al een groot succes was, én meer volk in hun zaak, omdat hun team gegroeid was op dat jaar van twee naar zes. En zo zijn ze op stijgende lijn verder blijven groeien.

Heel ondernemend en ambitieus als Kurt en Sandra zijn (en vooral ook super sympathiek!) zagen ze de voordelen om een online bestelsysteem erbij in te schakelen van een collega ondernemer, zodat ze bestellingen op voorhand konden klaarmaken en hun klanten zo nog sneller kunnen bedienen.  Hun team bleef intussen groeien en evolueren. Hun social media platform werd krachtiger dan ooit om van daaruit nieuwe klanten aan te trekken. Al die tijd konden ze op Beels.be rekenen om hen te blijven begeleiden en helpen achter de schermen in hun social media (Facebook) verhaal.

De kracht van Kurt en Sandra

Waar hun échte kracht zit? Lekkerste frietjes en gezond groeibedrijf op één.  Mega vriendelijk en enthousiast.  Positief en geen schrik om eens iets onbekends en nieuw uit te proberen. De stap zetten op het internet was voor hen een stap in het onbekende.  En gemixt met het samenbrengen en beroep doen op de juiste personen, is groei gegarandeerd.

Vorig jaar werden ze al “Beste Frituur Van Izegem”. Dit jaar, met hun 20ste verjaardag van de zaak, mogen ze zich “Beste Frituur Van Vlaanderen 2018” noemen!

Prachtige prestatie Kurt en Sandra. Feest ze nog daar! 

Wie ben ik?

Mijn naam is Els en sinds 2009 kunnen ondernemers uit alle sectoren bij mij terecht voor een nieuwe website en internetmarketing.  Ik ben afkomstig uit de streek van de Vlaamse Ardennen en actief vanuit regio Kortrijk – Roeselare, voor klanten in binnen- en buitenland.  Ik bouw graag je nieuwe website en help je ook bij het verder succesvol maken van je nieuwe website, in functie van de groei van je bedrijf. 

 

Wil je graag een nieuwe website, wil je méér halen uit je bestaande website of wil je graag social media ondersteuning?  Laat het mij weten via contact , ik help je heel graag verder. 

Hier kan je ook gratis mijn website-checklist downloaden.

 

 

 

Wil je graag zelf ook sterke Facebookposts kunnen maken die zorgen voor echte resultaten?

Download hier mijn ebook:

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *