Jouw unieke klantenmagneet, de ‘gratis weggever’ + emailmarketing

Niet in groep. Wel persoonlijke actiegerichte meetings.

vraag offerte€ 0

Krijgt professionele begeleiding en maak jouw unieke ‘onweerstaanbare gratis weggever’ e-book. Volledig op maat van je bedrijf, je aanbod en ideale klant. Hiermee trek je warme leads aan en groeit je mailinglijst + we werken het technische systeem uit en je krijgt waardevolle inzichten om het in je marketing optimaal te laten werken.

Je ontvangt: 6 sessies van telkens 2 à 3 uur in een 1-op-1 formule op kantoor in Roeselare:

1 We bepalen je ideale klant(en) en zijn uitdagingen. Aan de hand van een diepgaande oefening krijg je jouw unieke klantenprofiel(en). We brainstormen over de inhoud en look van je gratis weggever e-book.
2 Je krijgt de handvaten aangereikt om je e-book van A tot Z uit te werken, zowel inhoudelijk als vormelijk.
3 Samen met je webbouwer werken we de technische pagina’s op je website uit. Zowel inhoudelijk als technisch worden op-tin pagina, bedankpagina en downloadpagina vormgegeven met de bedoeling dat je zelf ook aanpassingen kan doen achteraf (bij WordPress website)
4 We maken de koppeling met een extern emailmarketingsysteem waarbij we het systeem op punt zetten met alle nodige instellingen.
5 Je krijgt de handvaten mee en de persoonlijke begeleiding om (inhoudelijk en vormelijk) de follow-up e-mails te maken volledig volgens de gekende overtuigende schrijftechnieken
6 Je krijgt waardevol advies op maat over de methoden om je gratis weggever in je marketingfunnel te positioneren en te laten opbrengen.

Voordelen

  • niet in groep, wel op maat binnen jouw bedrijf
  • up-to-date informatie 1-op-1 doorgegeven aan jou en/of je medewerker(s) zodat je lang na de samenwerking zelf verder kunt
  • niet afhankelijk van een websitebouwer, virtual assistant of reclamebureau omdat je je eigen keuzes kan maken en zodat het ook scheelt in de portemonnee op lange termijn
  • de gepaste tools en technieken aangereikt voor een efficiënte aanpak
  • persoonlijke begeleiding om op een authentieke manier naar buiten te komen in jouw éigen stijl

Tip!: Ideaal gecombineerd met de ‘groeimeetings Facebook marketing‘ om van 2023-2024 je beste marketingdoorgroei ooit te maken!

Praktisch:

  1. Na goedkeuring van de offerte gaan we samen van start
  2. Stuur je gegevens hieronder door en ontvang een offerte op maat

Ga aan de slag met leadgeneratie en emailmarketing

dit veld niet invullen s.v.p.

Zit je nog met praktische vragen? Bel mij voor meer inlichtingen: 0498/50 98 23