Trek eindelijk de klanten, naambekendheid (en vrijheid) aan waar je altijd al van droomde.

Creëer jouw doorbraak met mijn meest intensieve en exclusieve traject

Plan je doorbraaksessie€ 0

Ik wil dat JIJ mijn volgende internetmarketing succesverhaal wordt. Een verkennend gesprek zal me helpen begrijpen waar je nu staat in het ondernemen op het internet en wat je in de toekomst voor je bedrijf en jezelf nog wilt creëren. De floppydisk meegemaakt? Geen probleem, ik versta je en kan je helpen.

Is een 1-op-1 internet marketing traject iets voor jou?
In een (​​gratis) online sessie van een uur maken we kennis met elkaar om te kijken of en hoe ik jou kan helpen. En mocht toch blijken dat we geen ideale match zijn voor dit intensieve en exclusieve traject, dan ben ik nog steeds toegewijd om je te helpen en zal ik je een ander pad en andere opties aanbevelen die voor jou meer en beter geschikt zijn.

In een traject wordt hierop gewerkt:
In dit exclusief persoonlijk begeleidingstraject help ik zaakvoerders samen met hun partner en medewerker(s):

  • om glashelder de ideale klant te bepalen en te weten hoe je die aanspreekt via diverse kanalen
  • om het juiste aanbod te bepalen en met een goed opvolgsysteem de verkoop makkelijker te krijgen
  • om social media op een betere manier te gebruiken zodat je meer interactie krijgt en ambassadeurs voor je zaak
  • om een of meerdere leadgenerators te vinden en ontwikkelen, die kwaliteitsvolle leads opleveren
  • om de communicatie/boodschap op sociale media, website, in e-mails en op verkoop pagina’s sterk te verbeteren
  • om de juiste tools en technieken op maat te ontdekken die jouw leven vergemakkelijken in plaats van ingewikkelder maken
  • om inzicht en overzicht te krijgen, de puzzelstukjes in elkaar te leggen en écht vooruit te komen
  • en dat alles met jouw persoonlijke stempel, een sterke personal branding

Wat ik wens te bekomen voor jou:
Ik wens te bekomen dat je geen 10 jaar meer op je eentje (of met je team) moet sukkelen met huisstijl, cursussen volgen of bureaus aflopen zonder de gewenste resultaten te zien. Met een internet marketing coach kan je veel tijd, centen en kopzorgen uitsparen. Na de samenwerking kan je zelf verder met een geoptimaliseerde online business waar je fier mag op zijn én die je grotere naambekendheid en meer klanten geeft. En ook dat stukje vrijheid waar iedereen het over heeft.

20 jaar praktijkervaring | geregistreerd dienstverlener KMO-Portefeuille

13 jaar praktijkervaring voor bedrijven (en 20 jaar ervaring in persoonlijke projecten) zet ik in om je bedrijf mee te helpen groeien dankzij internet. Ik ben opgegroeid in het floppy-tijdperk en ik kon de internet evolutie meevolgen vanop de eerste rij. Ik blijf mij dagelijks bijscholen in mijn passie: internetmarketing.

In een samenwerking krijg je een waardevol klankbord, een GPS en een professionele (vriendelijke) kick-in-the-butt om je online marketing puzzel te leggen en te doen werken. Ik hou van persoonlijke aanpak, actiegericht en in wederzijds vertrouwen. Dan zetten we samen de juiste dingen op korte tijd in praktijk.

Waarom niet in een groepsformule?
Omdat ik geloof dat echte verandering komt met laserfocus op jouw business. Ik haal samen met jou de cursusnotities uit de kast om ze om te zetten in tastbare resultaten voor je eigen zaak.

Tip! Aan de hand van het Klankbord ontvang je na dit traject ook blijvende ondersteuning.

Hoe gaat het in zijn werk:

  1. We kijken of er een match is en zo ja, dan krijg je van mij een offerte op maat voor een traject
  2. Indien je als KMO of als beoefenaar van een vrij beroep in aanmerking komt om gebruik te maken van de KMO- portefeuille, kan je van de Vlaamse Overheid een subsidie tot 30% ontvangen voor dit traject. Dit traject kan per klant slechts 1 keer gesubsidieerd worden.

Vul hieronder je gegevens in en dan kijken we vrijblijvend of het werken met een internetmarketing coach geschikt is voor jou

Plan je gesprek in (max. 1 u via Teams online)

dit veld niet invullen s.v.p.

Els is een professionele dame die weet wat ze doet en die haar uitleg menselijk en begrijpelijk kan geven. De bedoeling was om meer mensen te bereiken met ons nieuws, meer zichtbaarheid te creëren met onze socials en website. Ook onze website moest dringend onder handen genomen worden. Door het advies en begeleiding van Els begrijp je ook beter waarom en hoe. Stap voor stap werken wij als bedrijf nu verder aan onze zichtbaarheid en optimalisering van de inhoud van de website. We creëerden intussen al meer zichtbaarheid via onze social media en onze website. Dat geeft als resultaat dat de klanten nog dichter bij ons staan en veel meer op de hoogte zijn van wat er speelt. Afspraken werden steeds goed nagekomen. Els is ook altijd bereikbaar voor verdere vragen en inlichtingen, via mail, telefoon of videochat.

Christophe en Isabelle uit Izegem