Ben je coach/trainer en wil je graag succesvol zijn d.m.v. het internet? [infoworkshop]

Inhoud van deze workshop:

  • op welke manieren kan je een website met social media en andere online marketing elementen combineren voor een optimaal resultaat
  • wat je klanten eigenlijk echt van je verwachten
  • waarom bepaalde online inspanningen helemaal niet werken en wat je beter vandaag nog laat vallen
  • waarom mensen (nog) niet van je kopen en hoe je dit kunt ombuigen
  • over psychologie op het internet
  • over structuur, systemen en automatisering
  • verschillende online verdienmodellen voor coachen en trainers
  • hoe het er in de praktijk uit ziet om een website beter in te richten
  • het allerbelangrijkste element dat op vandaag nog in jouw marketing ontbreekt
  • en hoe je meer naambekendheid krijgt en betere klanten aantrekt

+ BONUS: geplastificeerd exemplaar van ‘Het ultieme internetmarketing overzichtsplan’ t.w.v. 19 euro

Info & prijs

Deze infoworkshop gaat door in (Zuid)West-Vlaanderen.  Je hoeft geen laptop mee te brengen. Alleen je open en positieve mind.  Je investering voor deze workshop is slechts 149 euro (pp, ex. 21% btw).  Water, koffie, fris en broodjes zijn inbegrepen.

Handig om te weten

Als je na inschrijving toch niet aanwezig kunt zijn op de infosessie is het omwille van administratieve redenen onmogelijk om het bedrag terug te storten. In dit geval kan je je laten vervangen door een vooraf opgegeven collega-ondernemer of een nieuwe workshop bijwonen in de toekomst. 

Deze infosessie is zeer geschikt voor sympathieke ondernemers die willen vooruitgaan met hun online marketing op een goede manier met de juiste kennis en inzicht.  Geloof je in positieve acties, heb je vertrouwen, wil je vooruit, en kan je hulp aanvaarden?  Voel je dan zeker welkom!  Heb je nog geen website maar heb je wel interesse in deze infosessie, neem dan eerst even contact met mij op aub. Heb je een zelf samengestelde groep en wil je dit laten doorgaan op een locatie van jouw keuze, neem dan even contact met mij op aub.  Mijn email is info@beels.be

Ja, email mij de eerstvolgende datum:

(deze aanvraag is volledig vrijblijvend en is geen aankoop)

dit veld niet invullen s.v.p.

“Zeer interessant en deskundig.  We kregen veel achtergrond om the big picture te zien. Het is van belang van te weten waar je online mee bezig bent. Els presenteert zeer goed en gemoedelijk en weet waarover ze het heeft.  Ze geeft een structuur mee en een goed verhaal.  De locatie is excellent en de catering lekker!”

“Els neemt de ‘angsten’ omtrent digital marketing weg door heldere uitleg.  Het ging door in een knappe leuke lokatie.  Heel hip.  En ze weet waarover ze spreekt.”

“Els brengt overtuigend en duidelijk hoe het ingewikkelde geheel van social media en websites via eenvoudige ingrepen meer en betere klanten naar mijn producten en diensten kan leiden.”

“Je kan nooit genoeg weten over social en website, dus zeker es doen naar zo een voorstelling gaan.  Els doet dit goed!”

“Ik wil je bedanken voor de inspirerende sessie.  Het heeft wel wat ogen geopend…”

“In de workshop legt Els je haarfijn het verschil of de gelijkenis uit tussen de analoge en de digitale consument. Ze denkt mee als onafhankelijk persoon. Ze laat je nadenken over je doelgroep… behouden of durven veranderen. Kortom ze heeft me doen nadenken over de toekomst van Per-Sé. Daarvan is de website en de digitale marketing een deel. Bedankt Els, ik ga aan de slag en ik beveel je bedrijf en je workshop zeker aan!”

“Heel tevreden over de avond.  ik heb heel veel bijgeleerd en mijn aandacht is geen moment verslapt. Heel boeiende inhoud!”

“De locatie was super.  Je kon er ook makkelijk parkeren.  Els weet héél goed waarover ze spreekt en kan ook voor ieder een voorbeeld geven in zijn branche.  Ze is een échte kei in haar vak.”

“Je krijgt zin in concrete stappen zetten.  Praktisch en mogelijk om mee aan de slag te gaan.”

Ja, email mij de eerstvolgende datum:

(deze aanvraag is volledig vrijblijvend en is geen aankoop)

dit veld niet invullen s.v.p.

De informatie die op deze workshop wordt verstrekt is louter informatief, is op je eigen verantwoordelijkheid uitvoerbaar en brengt geen enkele belofte tot resultaat. Omdat een succesvolle online business positieve, volhardende en bijsturende acties vergt van jou als ondernemer.Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van Facebook, Inc.