Klankbord = puur advies voor je (online) marketing

Niet in groep. Wel persoonlijk voor jouw eigen zaak.

vraag offerte€ 0

Een klankbord, dat is puur advies voor je (online) marketing. Volledig op maat van je bedrijf en met uitgebreid adviesverslag.

Eén klankbord bestaat uit 5 uur in een 1-op-1 formule op kantoor in Roeselare, bij jou in de zaak (Oost | West-Vlaanderen) of online via Teams. De uren kunnen verspreid worden genomen. Alles wordt op voorhand goed ingepland.

Klanten vullen dit vaak in als volgt: Brainstormen over een nieuwe aanpak op de website of het in de markt zetten van een nieuw product. Nadenken over vernieuwende manieren om aan leadgeneratie te doen. Pijnpunten en aandachtspunten ontdekken in de huidige werkwijze en verbeterpunten vinden. Offline met online verbinden. Efficiënter beheer en opvolging bij online verkoop. Voorontwerp van een online funnel om verder uitgewerkt te worden door je marketingteam.

Na afloop van het klankbord krijg je een adviesverslag waarin je alle gegeven adviezen kan nalezen en de bedoeling van een klankbord is dat je de dingen helder krijgt, dat je zelf kan beslissen in welke richting je verder gaat, en dat er gestreefd wordt naar een positief kantelmoment in je onderneming.

Ideaal voor familiebedrijven die een waardevolle GPS willen ontvangen of als periodieke extra ondersteuning voor de marketingafdeling.

Tip! Dit klankbord is ook het ideale vervolg op mijn intensieve en meest uitgebreide 1-op-1 internetmarketing traject zodat je een blijvende ondersteuning krijgt.

Praktisch:

  1. Na goedkeuring van de offerte en eventueel toepassen van KMO-Portefeuille gaan we van start
  2. Indien je als KMO of als beoefenaar van een vrij beroep in aanmerking komt om gebruik te maken van de KMO- portefeuille, kan je van de Vlaamse Overheid een subsidie tot 30% ontvangen. Dit traject kan per klant slechts 1 keer gesubsidieerd worden. Kies daarom op voorhand al meerdere klankborden als je graag langer dan 5 uur blijvende ondersteuning wenst.
  3. Stuur je gegevens hieronder door (kies je gewenste aantal klankborden) en ontvang een offerte op maat

Ontvang een waardevolle GPS voor je (online) marketing

dit veld niet invullen s.v.p.