‘Meer Klant Voor Je Geld!’

INFO & NETWERK offline avondsessie

Inschrijvingen zijn afgelopen.  Wil je graag op de wachtlijst voor een volgende infoavond of op de hoogte gehouden worden van een volgende datum?  Stuur dan een email naar info@beels.be met als onderwerp “MKVJG volgende datum”

Wil je graag meer succes op het internet met je website & bedrijf?

Heb je al eens social media of andere cursussen gevolgd of aankocht waarvan de notities al snel lagen te bestoffen in je kast?  Heb je een mooie website en doe je dingen op social media , maar neemt er te weinig iemand contact met je op?  Zie je soms de bomen door het bos niet meer?

Het zou kunnen dat je teleurgesteld bent in het aantal offerte aanvragen via je nieuwe website of dat je te weinig verkoopt;
Het zou kunnen dat je het bijna hebt gehad met social media maar ergens weet je dat het toch mogelijk moet zijn;
En je vraagt je af hoe al die anderen dat doen…

Dan is deze avond op jouw lijf geschreven! 

Geschikt voor élke sector, van tuinarchitect over kledingzaak en brasserie tot meubelmaker of coach.

 

“Ik wil je bedanken
voor de inspirerende
sessie maandag.  Het
heeft wel wat
ogen geopend…”

Krijg inzicht en overzicht

In de afgelopen jaren heb ik heel wat klanten aan een nieuwe website geholpen voor hun bedrijf. Ik ben zelfstandig begonnen in 2009 en ben nu 37 jaar. Naast websitebouw heb ik ondernemers (diegene die er klaar voor waren) praktisch geholpen met hun online marketing. 

Want ik ben er van overtuigd dat het doel niet is om een mooie website te hebben, maar wel om een werkinstrument in handen te hebben dat je helpt bij de groei van je bedrijf.  Of je nu bakker, schrijnwerker of businesscoach bent.

Dat praktisch helpen ging dan om structuur aanbrengen, de juiste middelen inzetten en vooral eenvoudige actie ondernemen.  Om zo hun online bedrijf naar een hoger niveau te brengen. En dat enkel met de tools en technieken die hun bedrijf echt nodig had. Niet meer dan dat. Ik werk telkens heel transparant en persoonlijk en sterk gericht op het voordeel voor mijn klant. Samen de kar trekken is ideaal.

Dit doe ik nog steeds voor klanten. En ook voor mezelf. 😉

Door al deze ervaringen heb ik een plan kunnen ontwikkelen. Een plan dat elke zelfstandige en ondernemer kan gebruiken. Ongeacht je beschikbare budget, of je alleen werkt of met personeel, of je al dan niet de nodige technische kennis bezit.

Een belangrijk onderdeel van dat plan is inzicht en overzicht.  Daarbij kom je bijvoorbeeld te weten:

– wat er voor jouw bedrijf precies mogelijk is met online marketing;
– welke dingen je meteen kan uitvoeren en welke dingen je beter niet meer doet;
– en waarom deze nieuwe manier van ondernemen op het internet wél voor je kan werken, in tegenstelling tot de oude manier van werken die de meesten nu nog steeds blindelings toepassen.

Dit gebeurd aan de hand van praktische inzichten, brainstorm en persoonlijke voorbeelden.

Het is de uitdaging van vele ondernemers om de aangeboden mogelijkheden op het internet op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid in te zetten.  Welk systeem werkt goed en welke minder?

Ontdek op deze infoavond wat jouw online business naar een hoger niveau kan tillen.

 

“Heel tevreden over
de avond.  Ik heb heel veel
bijgeleerd en mijn aandacht
is geen moment
verslapt. Heel boeiende
inhoud!”

Infoavond

naamsbekendheid bedrijf online

Ik nodig je graag uit naar mijn info- en netwerksessie “Meer Klant Voor Je Geld!”.  Deze avond heeft als doel om jou te inspireren met belangrijke inzichten en te kijken naar oplossingen.

We zitten samen met gelijkgestemde zielen die iets concreet willen bereiken met hun bedrijf op het internet, ongeacht de sector waarin ze actief zijn.  En daar kunnen ook voor jou verrassend positieve contacten uit voortkomen.

Wat je nodig hebt om te groeien

Onmisbare basiskennis met begrippen als emailmarketing & nieuwsbrieven, bloggen, content maken, SEO, je online marketing funnel (salespages, optin pages, e-courses, ebooks, salesfunnels …), YouTube, LinkedIn, Social Media, Facebook bedrijfspagina, adverteren, enzovoort, komen gevarieerd aan bod en krijgen hun plaats.

Níet de zoveelste notities die ongebruikt in je kast belanden achteraf of een gepeperde factuur met KMO portefeuille voor tips&trics die je overal wel krijgt.

Maar wél bijvoorbeeld:
1. wat het betekent voor een kleine zelfstandige om een marketing funnel op te zetten, om kwalitatieve leads te kunnen aantrekken en omzetten in sympathieke betalende klanten;
2. hoe je goodwill en vertrouwen kan verhogen voor je bedrijf, en meer naambekendheid
3. hoe je je website beter kan inrichting zodat deze een werkinstrument wordt in functie van je zaak.

Laat geen kostbare inspanningen (lees: uren, dagen, jaren) meer verloren gaan!

Ik ga je de informatie geven die je altijd al zocht, en breng deze op een interactieve wijze met veel voorbeelden en persoonlijke tips.  Wellicht krijg je hier of daar een ‘aha’ moment 😉

'Meer klant voor je geld!' avondsessie

Praktisch & prijs

 

Dit evenement gaat door in Roeselare (West-Vlaanderen).  De exacte locatie en een bijhorende factuur krijg je van mij digitaal per mail toegestuurd na inschrijving. Inschrijven kan gemakkelijk en veilig online via de inschrijfknop op deze pagina.  Betalen kan online veilig via Bancontact.  Je hoeft geen laptop mee te brengen. Alleen je open mind en positivisme 🙂 Water, koffie, fris en broodjes worden voorzien. De prijs van deze avondsessie is 97 euro per persoon (ex. 21% btw).  

 

Datum

Inschrijvingen zijn afgelopen.  Wil je graag op de wachtlijst voor een volgende infoavond of op de hoogte gehouden worden van een volgende datum?  Stuur dan een email naar info@beels.be met als onderwerp “MKVJG volgende datum”

 

Tijdstip

 

Je wordt verwacht om 19 u.  Geschatte eindtijd is 22.30 u. 
(Water, koffie, fris en broodjes zijn inbegrepen.)

Handig om weten

 

Als je na inschrijving toch niet aanwezig kunt zijn op de infosessie is het omwille van administratieve redenen onmogelijk om het bedrag terug te storten. In dit geval kan je je laten vervangen door een vooraf opgegeven collega ondernemer of een nieuwe infosessie bijwonen in de toekomst.  Je wordt verwacht vanaf 19 u voor een hapje en drankje, en om 19.30 u sluiten de deuren en start de infosessie.  

 

Voor wie is deze infosessie níet geschikt?

 

Heb je al 1000’den volgers met daarbij een goedlopende inkomstenbron via je website en een goed draaiende planning, dan kan het zijn dat deze infosessie niet voor jou is.  Deze infosessie is ook niet geschikt voor pessimisten of detailbijters die niet weten wat ze willen, niet graag iets vanuit een ander perspectief bekijken of slecht zijn in hulp aanvaarden.

 

Voor wie is deze infosessie wél geschikt?

 

Deze infosessie is zeer geschikt voor sympathieke ondernemers die willen vooruitgaan met hun online marketing op een goede manier met de juiste kennis en inzicht.  Wil je meer naamsbekendheid voor je bedrijf online en geloof je in positieve acties, heb je vertrouwen, wil je vooruit, en kan je hulp aanvaarden?  Voel je dan zeker welkom!  Heb je nog geen website maar heb je wel interesse in deze infosessie, neem dan eerst even contact met mij op aub. Heb je een zelf samengestelde groep en wil je dit laten doorgaan op een locatie van jouw keuze, neem dan even contact met mij op aub.  Mijn email is info@beels.be

 

Disclaimer

 

De informatie die op deze info avond wordt verstrekt is louter informatief, is op je eigen verantwoordelijkheid uitvoerbaar en brengt geen enkele belofte tot resultaat. Omdat een succesvolle online business positieve, volhardende en bijsturende acties vergt van jou als ondernemer.  Disclaimer ivm Facebook: This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK Inc.