Wil je meer naambekendheid voor je bedrijf en betere klanten aantrekken?

 

Heb je een website, steek je (veel) tijd in social media, maar krijg je te weinig nieuwe klanten?  Of zie je op het internet de bomen door het bos niet meer?  Deze workshop kan helpen.

 

Ben je het overzicht kwijt?  Het is mogelijk om op een andere manier naar je online marketing te kijken en slimmere keuzes te maken zodat je betere resultaten bekomt.  Ontdek hoe de puzzelstukjes in elkaar passen: praktische internetmarketing afgestemd op je bedrijf op een duurzame en tijdsbesparende manier.

dit veld niet invullen s.v.p.

Of lees hieronder verder

Beter inzicht = betere resultaten

 

Heb je dat ook wel eens? Je hebt uren gewerkt aan je social media maar om een bizarre reden is er niemand die koopt of contact opneemt. Nochtans heb je een website enzo…

Maar ook:

– Je nieuwe website ziet er schitterend uit, maar je weet niet hoe je nu verder moet
– Je bent niet tevreden over je website, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken

– Je advertenties kosten alleen maar geld
– Je vorige social media cursus ligt te bestoffen in de kast
– En waar haal je de tijd en inspanning om ‘nog meer’ te proberen doen?

Wat je wel ziet zitten is een goed lopend eenvoudig systeem. Een website dat nieuwe klanten aanbrengt. En de vrijheid om eindelijk even tot rust te komen. Zodat je voor het grootste deel volledig kunt focussen op je eigen job. Doen wat je graag doet.

Tja, je bent niet alleen. Zelf heb ik ook zulke momenten gekend in het verleden. Omdat ik ook steeds nieuwe klanten wil aantrekken en tegelijk de beste service wil blijven geven aan mijn bestaande klanten. Ik leerde ook dat de meeste marketingbedrijven in hun workshops geen totaaloverzicht aanbieden aan ondernemers.

Omdat het doel niet is om een zo mooi mogelijke website aan te kopen, met dure vervolgdiensten. Wat je wel wilt is een groeiend bedrijf. En dat je door nieuw opgedane kennis zelf de dingen beter in handen hebt.

Praktische internetmarketing afgestemd op jouw bedrijf

 

Door jarenlange ervaringen van anderen en van mezelf heb ik een plan opgemaakt. En dat plan vertaalde ik in een workshop. Ongeacht in welke sector je actief bent, of je alleen werkt of met personeel, of je al dan niet technische kennis bezit.

In deze workshop wordt je helder en op een leuke manier uitgelegd hoe je online marketing er veel beter kan uit zien. Er is veel interactie en ik geef een hele hoop voorbeelden op maat van de aanwezige deelnemers. Het onderling gesprek is een absolute meerwaarde op deze avond. Je begrijpt nadien waarom bepaalde dingen wel of niet werken, en hoe je ze kunt integreren in je eigen online marketing. De kracht zit hem in het overzicht.

In deze workshop leer je:

– wat je klanten eigenlijk écht van je verwachten;
– waarom bepaalde online inspanningen helemaal niet werken en wat je beter vandaag nog laat vallen;
– waarom mensen (nog) niet van je kopen en hoe je dit kunt ombuigen;
– over psychologie op het internet;
– over structuur, systemen en automatisering;
– hoe het er in de praktijk uit ziet om een website beter in te richten;
– hoe je aan de hand van al het bovenstaande meer naambekendheid en betere klanten aantrekt.

Ik hou het heel overzichtelijk met praktische voorbeelden, brainstorm en interactie.  De groep blijft klein voor een optimaal resultaat.

Hoe beoordelen deelnemers deze workshop?

“Heel tevreden over de avond.  ik heb heel veel bijgeleerd en mijn aandacht is geen moment verslapt. Heel boeiende inhoud!”

“Ik wil je bedanken voor de inspirerende sessie maandag.  Het heeft wel wat ogen geopend…”

“In de workshop legt Els je haarfijn het verschil of de gelijkenis uit tussen de analoge en de digitale consument. Ze denkt mee als onafhankelijk persoon. Ze laat je nadenken over je doelgroep… behouden of durven veranderen. Kortom ze heeft me doen nadenken over de toekomst van Per-Sé. Daarvan is de website en de digitale marketing een deel. Bedankt Els, ik ga aan de slag en ik beveel je bedrijf en je workshop zeker aan!”

dit veld niet invullen s.v.p.

Info

 

Deze workshop gaat door in Kuurne (West-Vlaanderen).  Wil je op een andere locatie volgen, geef dan een seintje.   

Je hoeft geen laptop mee te brengen. Alleen je open mind en positivisme 🙂 De prijs van deze workshop is 97 euro per persoon (ex. 21% btw).  Je wordt verwacht om 19 u.  Geschatte eindtijd is 22.30 u. (Water, koffie, fris en broodjes zijn inbegrepen.)

Data voor 2019: 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Handig om te weten

 

Als je na inschrijving toch niet aanwezig kunt zijn op de infosessie is het omwille van administratieve redenen onmogelijk om het bedrag terug te storten. In dit geval kan je je laten vervangen door een vooraf opgegeven collega-ondernemer of een nieuwe workshop bijwonen in de toekomst.  Je wordt verwacht vanaf 19 u voor een hapje en drankje, en om 19.30 u sluiten de deuren en start de workshop.  

Deze infosessie is zeer geschikt voor sympathieke ondernemers die willen vooruitgaan met hun online marketing op een goede manier met de juiste kennis en inzicht.  Geloof je in positieve acties, heb je vertrouwen, wil je vooruit, en kan je hulp aanvaarden?  Voel je dan zeker welkom!  Heb je nog geen website maar heb je wel interesse in deze infosessie, neem dan eerst even contact met mij op aub. Heb je een zelf samengestelde groep en wil je dit laten doorgaan op een locatie van jouw keuze, neem dan even contact met mij op aub.  Mijn email is info@beels.be

 

Disclaimer

 

De informatie die op deze workshop wordt verstrekt is louter informatief, is op je eigen verantwoordelijkheid uitvoerbaar en brengt geen enkele belofte tot resultaat. Omdat een succesvolle online business positieve, volhardende en bijsturende acties vergt van jou als ondernemer.

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van Facebook, Inc.