Ben je coach of trainer en krijg je nog niet het gewenste resultaat met je website of social media?  

 

Je hebt een website, plaatst berichten op social media of stuurt wel eens een nieuwsbrief uit, maar toch zie je niet het gewenste resultaat?  Dan kan deze infoworkshop zeer geschikt zijn voor jou.   Ontdek hoe je meer naambekendheid krijgt voor je zaak, hoe je je diensten beter verkocht krijgt en hoe de puzzelstukjes van online marketing precies in elkaar steken om er succesvoller mee te worden.

Ik organiseer een infoworkshop in kleine groep op een gezellige locatie met veel praktische voorbeelden en toffe waardevolle interactie.  Er is geen technische kennis vereist en je hoeft geen laptop mee te brengen.  Alleen je open mind en positivisme. 🙂  Je bent van harte welkom!

Ja, email mij de eerstvolgende datum:

(data aanvragen is volledig vrijblijvend en is geen aankoop)

dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je dat ook wel eens? Je hebt uren gewerkt op het internet om er iets van te maken, maar om een bizarre reden is er niemand die koopt of contact opneemt. Nochtans heb je een website en plaats je berichten op Facebook enzo…

Maar ook:

– Je nieuwe website ziet er schitterend uit, maar er komt bijna geen kat naar kijken.
– Je laatste email nieuwsbrief kreeg te weinig respons.
– Je bent niet tevreden over je website, maar je weet niet hoe je het verder moet aanpakken.
– Advertenties kosten geld & je posts krijgen te weinig likes.
– Je vorige social media cursus ligt te bestoffen in de kast.
– En waar haal je de tijd en inspanning om ‘nog meer’ te proberen doen?

Wat je wel ziet zitten is een website die vlot nieuwe klanten aanbrengt. En de vrijheid om eindelijk even tot rust te komen. Om je dan voor het grootste deel volledig te kunnen focussen op je eigen job. Doen wat je graag doet.

Mijn naam is Els van Beels.be en ik ben 38 jaar.  Sinds 2009 help ik ondernemers uit alle sectoren aan een nieuwe website en ik specialiseer mij in internetmarketing.  In deze periode gaf ik al verschillende infoavonden en workshops.

Zelf heb ik ook momenten van vertwijfeling gekend in het verleden.   En het zou liegen zijn mocht ik zeggen dat ik die nu niet meer heb.  Online marketing is steeds bijscholen, aanpassen, testen en blijven doen.  Omdat ik evengoed steeds nieuwe klanten wil aantrekken en tegelijk de beste service wil blijven geven aan mijn bestaande klanten. En ik leerde onderweg dat sommige andere bedrijven niet altijd alles vertellen aan hun klanten.  Hierdoor kunnen ondernemers op een bepaald punt vast komen te zitten als het gaat over online marketing.

Wil je positieve stappen zetten en groeien met je bedrijf op het internet?  Dan is deze infoworkshop iets voor jou.  Omdat je met goede achtergrondkennis betere beslissingen neemt.

Infoworkshop praktische internetmarketing 

 

Door jarenlange ervaringen van anderen en van mezelf heb ik een plan opgemaakt. En dat plan vertaalde ik in een infoworkshop. Ongeacht in welke sector je actief bent, of je alleen werkt of met personeel, of je al dan niet technische kennis hebt.

In deze infoworkshop wordt het je helder en op een leuke manier uitgelegd hoe jouw online marketing kan verbeteren. Omdat de groep bewust klein wordt gehouden is er ruimte voor veel interactie onder de deelnemers.  En zo kan ik ook een hoop voorbeelden geven op maat van de aanwezigen. 

Je begrijpt nadien waarom bepaalde dingen wel of niet werken, en hoe je ze kunt integreren in je eigen online marketing. De kracht zit hem in het inzicht en overzicht.

In deze workshop leer je:

– op welke manieren dat je een website met social media en andere elementen kan combineren voor een optimaal resultaat;
– wat je klanten eigenlijk écht van je verwachten;

– waarom bepaalde online inspanningen helemaal niet werken en wat je beter vandaag nog laat vallen;
– waarom mensen (nog) niet van je kopen en hoe je dit kunt ombuigen;
– over psychologie op het internet;
– over structuur, systemen en automatisering;
– over verdienmodellen

– hoe het er in de praktijk uit ziet om een website beter in te richten;
– het allerbelangrijkste element dat op vandaag nog in jouw marketing ontbreekt;

– & hoe je aan de hand van al het bovenstaande meer naambekendheid en betere klanten aantrekt.

+ BONUS!

Omdat ik het nog nergens eerder zag passeren, en omdat het zo sterk is in zijn eenvoud, voelt het voor mij ongemakkelijk aan. Want ze verklaarden mij al voor gek…  Toch doe ik het, omdat ik vind dat je dit moet hebben!

Het is een handig en eenvoudig overzichtsplannetje waarmee je elke dag een positieve stap vooruit kan in je online marketing. Mooi geplastificeerd, zodat het lang meegaat.  En elke deelnemer krijgt van mij bij afloop een exemplaar mee naar huis. Dat is mijn cadeau aan jou. 🎁

Hoe beoordelen deelnemers deze infoworkshop?

“Zeer interessant en deskundig.  We kregen veel achtergrond om the big picture te zien. Het is van belang van te weten waar je online mee bezig bent. Els presenteert zeer goed en gemoedelijk en weet waarover ze het heeft.  Ze geeft een structuur mee en een goed verhaal.  De locatie is excellent en de catering lekker!”

“Els neemt de ‘angsten’ omtrent digital marketing weg door heldere uitleg.  Het ging door in een knappe leuke lokatie.  Heel hip.  En ze weet waarover ze spreekt.”

“Els brengt overtuigend en duidelijk hoe het ingewikkelde geheel van social media en websites via eenvoudige ingrepen meer en betere klanten naar mijn producten en diensten kan leiden.”

“Je kan nooit genoeg weten over social en website, dus zeker es doen naar zo een voorstelling gaan.  Els doet dit goed!”

“Ik wil je bedanken voor de inspirerende sessie.  Het heeft wel wat ogen geopend…”

“In de workshop legt Els je haarfijn het verschil of de gelijkenis uit tussen de analoge en de digitale consument. Ze denkt mee als onafhankelijk persoon. Ze laat je nadenken over je doelgroep… behouden of durven veranderen. Kortom ze heeft me doen nadenken over de toekomst van Per-Sé. Daarvan is de website en de digitale marketing een deel. Bedankt Els, ik ga aan de slag en ik beveel je bedrijf en je workshop zeker aan!”

“Heel tevreden over de avond.  ik heb heel veel bijgeleerd en mijn aandacht is geen moment verslapt. Heel boeiende inhoud!”

“De locatie was super.  Je kon er ook makkelijk parkeren.  Els weet héél goed waarover ze spreekt en kan ook voor ieder een voorbeeld geven in zijn branche.  Ze is een échte kei in haar vak.”

“Je krijgt zin in concrete stappen zetten.  Praktisch en mogelijk om mee aan de slag te gaan.”

Info & prijs

 

Deze infoworkshop gaat normaal gezien door in Kuurne (West-Vlaanderen).  Andere locaties kunnen op aanvraag.

Ja, email mij de eerstvolgende datum:

(data aanvragen is volledig vrijblijvend en is geen aankoop)

dit veld niet invullen s.v.p.

Je hoeft geen laptop mee te brengen. Alleen je open mind en positivisme 🙂  Je investering voor deze workshop is 97 euro (pp, ex. 21% btw).   Water, koffie, fris en broodjes zijn inbegrepen.

 

Handig om te weten

 

Als je na inschrijving toch niet aanwezig kunt zijn op de infosessie is het omwille van administratieve redenen onmogelijk om het bedrag terug te storten. In dit geval kan je je laten vervangen door een vooraf opgegeven collega-ondernemer of een nieuwe workshop bijwonen in de toekomst. 

Deze infosessie is zeer geschikt voor sympathieke ondernemers die willen vooruitgaan met hun online marketing op een goede manier met de juiste kennis en inzicht.  Geloof je in positieve acties, heb je vertrouwen, wil je vooruit, en kan je hulp aanvaarden?  Voel je dan zeker welkom!  Heb je nog geen website maar heb je wel interesse in deze infosessie, neem dan eerst even contact met mij op aub. Heb je een zelf samengestelde groep en wil je dit laten doorgaan op een locatie van jouw keuze, neem dan even contact met mij op aub.  Mijn email is info@beels.be

 

Disclaimer

 

De informatie die op deze workshop wordt verstrekt is louter informatief, is op je eigen verantwoordelijkheid uitvoerbaar en brengt geen enkele belofte tot resultaat. Omdat een succesvolle online business positieve, volhardende en bijsturende acties vergt van jou als ondernemer.

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van Facebook, Inc.