Recent werk

Hieronder staat een selectie van recent werk. Wil je ook graag een nieuwe website of een vraag stellen rond online marketing?  Contacteer ons hier

 


Nieuwe WordPress website voor bedrijf in metaalwerken.


Nieuwe WordPress website voor sociaal natuurproject.


Nieuwe WordPress website ter vervanging van oudere website Tank-Service. Mobielvriendelijk gemaakt, met HTTPS groene veilige balk en nadruk op overzichtelijke eenvoudige structuur, behouden van Google ranking, etc.


Nieuwe WordPress website en logo ter vervanging van een vorige website voor een lifecoach, counseling en yogatherapie


Nieuwe WordPress website in een aangegeven look en stijl voor restaurant-brasserie Ko-No in shoppingcenter Kuurne. De basis is opgezet, de website wordt nog verder aangevuld door de klant met teksten en foto’s in de komende tijd.


Nieuwe WordPress website voor GuySolutions@home, hét isolatiebedrijf uit Moorsele, ter vervanging van hun eerdere website.


 

Nieuwe WordPress website BLOG voor Dirk Robaey, die op 31 maart 2019 richting Compostella zal wandelen vanuit Menen (West-Vlaanderen).  Zijn tocht is te volgen op de kaart en in zijn blog houdt hij zijn voorbereidingen voordien en avonturen tijdens de tocht bij. 

 


 

 Nieuwe WordPress website voor Vzw Saying Goodbye, ter vervanging van een oudere website. Eigen design gebaseerd op logo, vorige website en richtlijnen met betere structuur en nadruk op 0800 lotgenotenlijn en bijgevoegde chatfunctie.


Nieuwe WordPress website voor EU project te Brussel, in vervanging van een oudere, met extra aandacht voor goede structuur, opfrissing en vertaalwerk

wordpress website totaalrenovatie
WordPress website voor BuroInnova te Roeselare. Klant kan gemakkelijk zelf zijn nieuwe projecten toevoegen/aanpassen in de toekomst.

 

webdesign kortrijk transportmakelaar
Online marketing voor transportfirma te Bilzen: planning – advies en practische uitwerking van emailmarketing, ebook, teksten schrijven, bloggen, social media etc.

wordpress website landbouwtractoren
Nieuwe WordPress website voor Pottie bvba te Gullegem, landbouwtractoren en heftrucs, ter vervanging van een oudere website.  Eigen design gebaseerd op logo en foto’s.  Overzichtsgallerij nieuwe en tweedehands tractoren.

wordpress website B&B verblijf heuvelland
Nieuwe WordPress website voor B&B In ’t Stilleweg te Kemmel, ter vervanging van een oudere website.  Eigen design: oud rozig kleurenpalet waarbij de drie kamers voorzien zijn van hun eigen bloementhema.   Mogelijkheid tot meerdere talen is reeds voorzien.  Connectie boekingssysteem.  Contactformulier – fotoalbums.


wordpress website opleidingscentrum
WordPress website voor training- en consultingbedrijf in drie talen met nadruk op duidelijke structuur en overzicht van alle opleidingen en diensten.  Klant beheert zelf de inhoud van de website.

wordpress website stresscoach
Nieuwe WordPress website voor coach/stresscoach Astrana te Harelbeke, ter vervanging van een oudere website.  Eigen design gebaseerd op logo en video.  Mogelijkheid tot meerdere talen is reeds voorzien.  Bloguitwerking.  Inhoudsbeheer deel klant & Beels.be

 

wordpress website alpaca kwekerij
Nieuwe WordPress website voor alpaca kwekerij, ter vervanging van een oudere website.  Eigen design met in de hoofdrol de alpaca die mee aan de wieg stond van het bedrijf.  Contactformulier – fotoalbums.  Klant beheert zelf de inhoud van de website.

 


 

wordpress website interieur
WordPress website voor kunstenares/vintage lover te Izegem.  Voorzien: taalwisselaar, eventplanner, fotoalbums, overzicht kunstenaars, workshops en webshop in de kijker.  Klant beheert zelf de inhoud van de website.

 

wordpress website houtzagerij
WordPress website voor zagerij Despiegelaere te Knesselare. Voorzien: taalwisselaar, productslider, fotoalbums, geschiedenis tijdlijn. Klant beheert zelf de inhoud van de website.

 

wordpress website frituur
WordPress website voor frituuruitbater te Izegem gebruikmakende van het professioneel fotomateriaal om een mooi overzicht van het aanbod te geven.  Met bestelformulier voor de cadeaubon en contactformulier.  Opzet van de facebookpagina en social media uitwerking en verdere ondersteuning.  Offline marketing ondersteuning. 


wordpress website dakwerken
WordPress website voor Epdm Solutions, firma in dakwerken te Rumbeke. Klant beheert zelf de inhoud van de website.

wordpress website it consultant
WordPress website voor IT consultant Mcu Solutions te Rumbeke.  Blog voorzien.  Klant beheert zelf de inhoud van de website.

wordpress website cultuurblog
Nieuwe WordPress website/blog voor kunst/cultuurorganisatie With vzw te Kortrijk, ter vervanging van een oudere blog.  Herinrichting oude structuur.  Klant beheert zelf de inhoud van de blog.