Klanten

Els is a very versatile and reliable web developer. She delivered on time and was very helpful throughout the process which ended with the creation of a very nice website! I'd recommend her to anyone with or without experience in website development. Thank you Els for your work!

Elisabet uit Brussel

Els hielp me gedurende een jaar met mijn website en copywriting. Ze is zeer professioneel en komt snel tot resultaat. Ze was erg betrokken bij mijn projecten en heeft een zeer heldere kijk van waar je naartoe moet. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen als je meer wilt dan maar een website als visitekaartje. Ze heeft een visie en strategie en dat is zeer belangrijk. Zij is zeer erg bedreven in alle social media platformen.

Laurent uit Herenthout

Els, Hartelijk dank voor de zorg die je besteed hebt aan het maken van de site naar ons goesting, en aan het geven van tips en uitleg. We zijn razend enthousiast en super tevreden ermee. We gaan ermee aan slag om die verder te polijsten met wat aangepaste beelden hier en daar en de blog verder uitwerken.

Tom uit Izegem

Ik was uiterst verrast over haar inzicht over hoe je firma via de media te boosten. Het klikte zeer goed tussen ons, en bedankt Els voor de prachtige blog die je voor mij gemaakt hebt. Ik had op de eerste dag al een groot succes en reacties op mijn blog. Doe zo voort, en ik zal veel reclame maken voor jou!

Betty uit Knokke

Onze eerste ontmoeting met Els was heel leerrijk voor zowel mijn man als ikzelf. Ze heeft ons heel veel uitgelegd en kleine , heel nuttige tips gegeven zonder haar op te dringen of zoals vele geld uit je zakken te laten rollen!! Ze is een kei in haar vak en zeker een aanrader! We horen elkaar nog!!

Ilse uit Menen

Ik heb Els op aanbeveling leren kennen. Ik had ander werk van haar gezien en wist dat zij een serieuze webdesigner was. Ik kreeg snel een goede en professionele offerte van haar die ik heb bevestigd. We hadden afgesproken dat ik de teksten in 3 talen zou aanleveren en dat zij dan een voorstel zou uitwerken. Nadat ik een Word file met teksten en een soort structuur had aangeleverd is zij aan de slag gegaan. Na ongeveer een maand kreeg ik een fantastisch voorstel te zien met enorm mooie, professionele en speelse foto’s. Ik was onder de indruk en heb haar snel toegezegd verder te werken met de invulling van de pagina’s. Ik was vooral onder de indruk van de goede structuur en via hoe weinig kliks men intuïtief op de juiste informatie komt. Uiteindelijk heb ik Els ontmoet voor een goede les hoe zelf de site te onderhouden en teksten toe te voegen. Ze staat altijd nog klaar als 'helpdesk' indien nodig. Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

Pieter uit Overijse

De samenwerking verliep bijzonder vlot en aangenaam! Wat ons bijzonder verraste, was dat we meteen op dezelfde golflengte zaten, en dat is zéér belangrijk. Het goed aanvoelen wat we specifiek wilden. En hierdoor voor ons het perfecte resultaat waarvoor nog eens hartelijk dank!! Kordate aanpak wat resulteert in een vlotte bediening.

Xavier & Hilde uit Kemmel

Ik ben zeer tevreden over de website die je voor mij gemaakt hebt. De website is heel goed opgebouwd en gebruiksvriendelijk. Geen enkele moeite was te veel. Intussen al heel wat positieve commentaren gekregen van klanten en al veel nieuwe mensen die me nu bereiken via de website. UPDATE NA EEN JAAR: "Alles goed met de website hoor. Al heel wat mensen maken er nu ook gebruik van. Dus heel wat nieuwe klanten bereiken me nu ook. Eigenlijk grappig dat je nu mailt, het is net of je gedachten kan lezen. Want ik ging je eigenlijk nog contacteren. Ik volg nu samen met enkele andere osteopaten en podologen een bijscholing 'praktijkboost'. Twee weken geleden ging het o.a. over onze website en een merk bouwen. De website viel ook bij de coach erg in de smaak omdat die toch menselijker en commerciëler is in vergelijking met de andere :-)"

Alexandra uit Meulebeke

Door het luisterend oor, de gerichte vragen te stellen is mijn wens voor de website in een mum van tijd perfect in beeld gebracht. De bijkomende informatie en hulp die ik kreeg om mail en facebook gebeuren te optimaliseren was de kers op de taart. Blijft bereikbaar voor feedback en opvolging. Merci Els!

Petra uit Wingene

We zijn super tevreden over de website die Els voor ons heeft ontwikkeld. Ze volgde alles mooi op en wist perfect wat de noden en de wensen waren van onze onderneming. Ik kan Els alleen maar aanbevelen bij iedereen die een goede website wilt. Alvast bedankt voor het mooie werk. Doe zo verder.

Tom uit Rumbeke

Eerlijk, goed en een verzekerde omzetstijging!!!!! DOEN!!

Kurt uit Izegem

Als "pur sang" zelfstandig ondernemer heb ik weinig tijd voor gezever. Daarom, ongezouten en recht uit het hart: Els is een TOP wijf met een TOP service!! Vanuit het niets heeft ze een fantastische site uit haar grote "Web" hoed getoverd: modern, helder & op het lijf geschreven van mijn KMO kernactiviteit als dienstverlenend advies bedrijf. Binnen de 14 dagen was alles "up & running" op de meest diverse "mobile devices" & scherm formaten... Il faut le faire!! Dag en nacht bereikbaar, heeft ze alle vragen en kleine problemen in de opstartfase direct aangepakt en... opgelost, en dit "voor een van haar meest veeleisende klanten" (sic). Klasse!!

Marc uit Rumbeke

...en wel heel tevreden klanten met een website en sociaal media-ondersteuning waar ik Els heb aanbevolen. Ik kom wekelijks bij die mensen, dus iemand aanbevelen die je niet ten volle hebt ervaren in haar werk is ergens een risico. Nu, Ik twijfel geen seconde om Els nog ergens aan te bevelen.

Tom uit Izegem

Het was pas nadat ik links en rechts reacties begon te krijgen op onze vernieuwde website dat ik goed begon te beseffen wat het werk van Els ten volle betekende. Alles is zonder veel poespas en grote poeha verlopen, maar Els had wel alles opgepikt wat belangrijk is in onze communicatie naar de buitenwereld via het www kanaal. En dit perfect vertaald in een stijl die bij onze manier van werken aansluit: sober maar efficiënt.

Martin uit Wervik

Zoals websitebouw moet zijn : snel – professioneel – correcte prijs – mooi resultaat. Geen lange discussies over welles en nietes… Google ranking was onmiddellijk een groot succes, tot onze positieve verrassing! Met Els samenwerken: niet twijfelen, gewoon DOEN!

Christophe uit Wetteren

BEELS.BE is zeker OK !!! Fantastische samenwerking met Els van Beels.be voor het creëren van onze nieuwe website. Reeds heel veel positieve reacties gekregen van bestaande en vooral NIEUWE KLANTEN !!! Het was een zeer vlotte samenwerking. Els luistert goed naar de wensen van de klant . Zeer overzichtelijke website gemaakt die uitnodigt om hem verder te gaan bekijken. BEELS.BE een aanrader. Qua creatie , tijdspanne, samenwerking en last but not least PRICE !!! Gr. Alex

Alex uit Zulte

Beste Els alvast wil ik u bedanken voor de super mooie website die jij ontworpen hebt voor ons. Het is een aanrader voor wie een website wil laten ontwerpen en raad iedereen aan om met u samen te werken. Correcte service.

Flip uit Antwerpen

Heel hartelijk bedankt voor al je hulp! Ik weet nu eindelijk hoe ik met Facebook Ads moet omgaan en waar ik op moet letten bij een volgende campagne. Snelle service, duidelijk advies, aantrekkelijke prijs … Ik weet waar ik de volgende keer zal aankloppen met mijn socialemediaperikelen 🙂

Mettenta uit Genève

Els, alvast wil ik u bedanken voor de super mooie en praktische website die jij ontworpen hebt voor onze zaak restaurant Gozar . Het is een aanrader voor wie van plan is een website te laten ontwerpen en raad iedereen aan om met u samen te werken. Correcte service en heel correcte prijs. Els doe zo voort.

Wim uit Erpe-Mere

Na één week stond de eerste versie van de site reeds online, duidelijk en overzichtelijk! Om een aanpassing te doen doet zij echt niet moeilijk. Betaal géén 4000€ voor een website die onduidelijk is! Bel Els je zal even goed en betaalbaar geholpen worden!

Ive uit Moorslede

Onze mening over de site die we lieten ombouwen bij Beels.be; heel goed, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, als je iets wil aanpassen aan website is vlot. Ik zou zeggen, als je aan vernieuwing toe bent of je wil een website voor je bedrijf dan ben je hier op het juiste adres. Mvg, Johan

Johan uit Diksmuide

Aan iedereen die al eens dacht aan het plaatsen van een eigen website raad ik aan die te laten ontwerpen door Els. Kben super tevreden want hij is volledig naar mijn wens, handig, overzichtelijk en grafisch mooi ogend. Dus laat jullie maar eens gaan of geef hem als cadeau want ik ben in ieder geval heel tevreden. Bedankt Els. Groetjes

Andy uit Houthulst

Mijn website was dringend aan vernieuwing toe. Daarom werd hij onlangs omgebouwd van een statische site naar een dynamische site voor het aanbieden van gespecialiseerde kennis. Daartoe werd de hulp ingeroepen van een deskundige webmaster, met name Els van Beels.be. Zij heeft er haar werk van gemaakt en tot dusver ben ik echt tevreden van haar aanpak en het resultaat van haar werk. Beels.be is een firma die vertrouwen uitstraalt wat voor het ontwerpen en maken van een site primordiaal is. Proficiat Els. Doe zo voort. Mvg, Pierre

Pierre uit Oostende

Bij het opstarten van de site voor mijn nieuwe firma dacht ik dit wel even zelf te doen. Al snel werd duidelijk dat dit het werk is van specialisten. En dan spreek ik niet enkel over de look van je site, maar ook alles wat erachter zit. Communicatie, matches met Facebook, Twitter en Linked-In, Blog en nog veel meer. Op aanraden heb ik Els leren kennen.Een dame die van aanpakken weet in een ‘no-nonsense’ communicatie. En het resultaat mag gezien worden! Zowel online als offline. Eindelijk klopt het plaatje. Els doet veel meer dan enkel het ontwikkelen van een leuke site. Met heel concrete tips kan je zelf aan de slag om een goede communicatie met je klanten op te bouwen op alle platforms die vandaag de dag worden aangeboden. Knap werk Els, Thanx again, Robby

Robby uit Borsbeek

Super samenwerking, Els werkt op maat en heeft perfect samengewerkt met ons om onze nieuwe website te maken. Onze specifieke vragen werden beantwoord en op korte tijd hadden we een werkende website. Vooral de persoonlijke aanpak was voor ons zeer belangrijk, daarom dat wij voor Els hebben gekozen!

Luc uit Torhout

Voor onze carwash hebben we een website laten maken bij Els en we zijn daar heel tevreden over. Alles gebeurde in goed overleg en correct. Ik zal haar zeker aanbevelen!

Adeel uit Roeselare

Toen ik de grote stap zette naar “een website maken”, was Els er om me over de streep te trekken. Ze kan als geen ander mensen aanzetten tot uitvoeren van een doel of idee, ook al wist zij toen al van hindernissen die op mij zouden afkomen, want ongekend terrein is voor mij niet zo evident. Maar Els bleef kalm en gaf me ten gepaste tijd de nodig informatie om alles in de goede banen te leiden. EN ik mag zeggen ik ben fier op de realisatie van mijn website. Ik voel me nu wat meer ‘thuis’ en kan er mijn ding in beginnen doen. Als er een probleem is of ik wil iets aangepast zien dan zorgt zij daarvoor!

Anne uit Oostende

Hallo, onze website moest een nieuw jasje krijgen en dit heeft Els ons bezorgd. Ik ben een tevreden klant. Groeten

Guy uit Heers

Ik zag mijn droom om een online theewinkel te starten aan mij neus voorbij gaan, veel te duur voor hetgeen ik wou…. tot ik Els tegenkwam. Prijs-kwaliteit is ze de beste en ook voor de support achteraf verleent ze een uitzonderlijke dienst. Dank Els.

Corry uit Gent

Proficiat Els met het maken van onze site! We vonden ze direct goed, je had direct begrepen wat we wilde. Ook de service nadien is super. Dank u wel

Jean-Pierre uit Oedelem