Klanten vertellen over hun ervaring

Els is een professionele dame die weet wat ze doet en die haar uitleg menselijk en begrijpelijk kan geven. De bedoeling was om meer mensen te bereiken met ons nieuws, meer zichtbaarheid te creëren met onze socials en website. Ook onze website moest dringend onder handen genomen worden. Door het advies en begeleiding van Els begrijp je ook beter waarom en hoe. Stap voor stap werken wij als bedrijf nu verder aan onze zichtbaarheid en optimalisering van de inhoud van de website. We creëerden intussen al meer zichtbaarheid via onze social media en onze website. Dat geeft als resultaat dat de klanten nog dichter bij ons staan en veel meer op de hoogte zijn van wat er speelt. Afspraken werden steeds goed nagekomen. Els is ook altijd bereikbaar voor verdere vragen en inlichtingen, via mail, telefoon of videochat.

Christophe en Isabelle uit Izegem

Ik was zo zenuwachtig dat het niet ging lukken. Maar het is gelukt. Het is super geweest. En we blijven verder samenwerken met Els.

Christ uit Harelbeke

Een ondernemer moet zeker niet alles kunnen of weten. De kunst van het ondernemen bestaat erin zich te laten omringen door mensen die goed zijn elk in zijn eigen vak. De samenwerking tussen Els en mij is daar een schoon voorbeeld van. Bewijs daarvan zijn de reeds meer dan 1.450 offerte aanvragen die wij dit jaar alleen al binnen kregen via de website. En toen ik besliste om voor een goed doel te voet naar Compostella te stappen was het eindresultaat veel meer dan ik ooit had durven dromen. Meer dan 23.000 € voor het goede doel !! Bedankt Els, zonder jou was ik ook wel tot Compostella geraakt, maar ik ben er zeker van dat het dan wel met een pak minder sponsorgeld ging geweest zijn.

Dirk uit Menen

Beels.be staat garant voor kwaliteit, snelheid en correctheid. Op vlak van communicatie scoort Els zeer goed. Een telefonisch overleg lukt prima en is onmiddellijk constructief voor het vervolg van de uitvoering van het project. Maar waar ik vooral veel aan had is de duidelijke schriftelijke communicatie. Openstaande actiepunten (to do lijstjes of bepaalde vragen/opmerkingen) werden altijd zeer klaar en duidelijk geformuleerd. Dat resulteerde in efficiënt samenwerken.

Gilles uit Kortrijk

Els hielp me gedurende een jaar met mijn online marketing. Ze is zeer professioneel en komt snel tot resultaat. Ze was erg betrokken bij mijn projecten en heeft een zeer heldere kijk van waar je naartoe moet. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen als je meer wilt dan slechts een website als visitekaartje.

Laurent uit Herenthout

Toen ik opstartte bij Johfra Cleaning was het voor mij al snel duidelijk dat de site van het bedrijf zeer sterk verouderd was en vol met fouten stond. Er was 0% aantrekking om nieuwe klanten binnen te halen met deze site. Sinds onze samenwerking zijn de offerte aanvragen via de website zeer sterk gestegen. Wij zijn alleszins zeer tevreden!

Els maakte een plan hoe we de digitale wereld zouden veroveren. Hoe we meer fans en likes konden krijgen en uiteindelijk meer omzet zouden halen. Els was ervan overtuigd, nu wij nog. We maakten samen een nieuwe site, bouwden een succesvolle bedrijfspagina op Facebook. Ik werd terug zelfs wakker op Linkedin. Het is geen geheim dat mensen op leeftijd wel eens durven steigeren bij zoveel digitaal geweld. Maar het groene blaadje was overtuigend en volhardend zo leek. Geen ruimte voor blabla maar wel voor boem-boem. Het resultaat mag er zijn. We hebben een performante site, meer dan duizend volgers op Facebook. Maar vooral hebben we een mooie instroom aan nieuwe klanten. Het resultaat van een gedreven samenwerking, met af en toe een schop onder onze kont. Ik bedank Els voor haar bijdrage aan dit verhaal. We hielden meer dan stand in dit moeilijke (corona)jaar. Het klantenbestand groeide meer dan normaal, heel goed voor onze moraal. Els dikke merci om ons de weg te tonen, we zijn heel content en verlangen steeds meer!

Johan uit Lendelede

Ondertussen ruim drie jaar geleden kwam ik Els van Beels.be voor ’t eerst tegen op Facebook. Daar gaf ze tips om sociale media eenvoudig te gebruiken om potentiele klanten te bereiken. Op een meeting kwam ik Els tegen in levende lijve waar ze een workshop in de aanbieding had. Die workshop was de start van een online verhaal waarin sociale media en website samen voor een steeds groeiende bekendheid en interesse bij het juiste doelpubliek zorgen. Hierdoor is Els rechtstreeks mee verantwoordelijk voor de groei van mijn onderneming. Daarvoor ben ik dan ook heel dankbaar.

Steven uit Anzegem

Els houdt enorm rekening met uw wensen, is correct en eerlijk, kan zowel kordaat zijn als zeer geduldig, kortom professioneel. Weet van aanpak. Denkt mee vanuit klantenperspectief. Ik kan Els alleen maar aanbevelen!

Cecile uit Moorslede

Els is a very versatile and reliable. I’d recommend her to anyone. Thank you Els for your work!

Elisabet uit Brussel

Els, Hartelijk dank voor de zorg die je besteed hebt aan het geven van tips en uitleg. We zijn razend enthousiast en super tevreden. We gaan ermee aan de slag.

Tom uit Izegem

Onze eerste ontmoeting met Els was heel leerrijk voor zowel mijn man als ikzelf. Ze heeft ons heel veel uitgelegd en kleine, heel nuttige tips gegeven zonder haar op te dringen of zoals vele geld uit je zakken te laten rollen!! Ze is een kei in haar vak en zeker een aanrader! We horen elkaar nog!!

Ilse uit Menen

De samenwerking verliep bijzonder vlot en aangenaam! Wat ons bijzonder verraste, was dat we meteen op dezelfde golflengte zaten, en dat is zéér belangrijk. Het goed aanvoelen wat we specifiek wilden. En hierdoor voor ons het perfecte resultaat waarvoor nog eens hartelijk dank!! Kordate aanpak wat resulteert in een vlotte bediening.

Xavier en Hilde uit Kemmel

Els, Van het eerste gesprek was je helemaal mee met mijn visie. Daarom wens ik dit toch eens duidelijk te maken aan andere mensen waarmee je in de toekomst zal samenwerken. Heldere communicatie, vlotte opvolging en tevreden met de gelegde basis waarmee ik nieuwe klanten kan aantrekken.

Thomas uit Izegem

Els daagde ons uit anders te denken over de indeling van de website, ik ontving ook een extra opleiding in het gebruiken van software achter de website. Aangezien ik dit als coach weinig doe, ligt de kennis wat verborgen, maar daarbij is Els een grote hulp. Wij hebben er alle vertrouwen in.

Annick uit Harelbeke

Ik was uiterst verrast over haar inzicht over hoe je firma via de media te boosten. Het klikte zeer goed tussen ons. Ik had op de eerste dag al een groot succes en reacties op mijn blog. Doe zo voort, en ik zal veel reclame maken voor jou!

Betty uit Knokke

Intussen al heel wat positieve commentaren gekregen van klanten en al veel nieuwe mensen die me nu bereiken via de website.

Alexandra uit Meulebeke

Ze volgde alles mooi op en wist perfect wat de noden en de wensen waren van onze onderneming. Ik kan Els alleen maar aanbevelen Alvast bedankt voor het mooie werk. Doe zo verder.

Tom uit Rumbeke

Eerlijk, goed en een verzekerde omzetstijging!!!!! DOEN!!
Beste Frituur van Vlaanderen, 2018 + 2020!

Kurt uit Izegem

Als “pur sang” zelfstandig ondernemer heb ik weinig tijd voor gezever. Daarom, ongezouten en recht uit het hart: Els is een TOP wijf met een TOP service!!

Marc uit Rumbeke

Reeds heel veel positieve reacties gekregen van bestaande en vooral NIEUWE KLANTEN !!! Het was een zeer vlotte samenwerking. Els luistert goed naar de wensen van de klant.

Alex uit Zulte

Heel hartelijk bedankt voor al je hulp! Ik weet nu eindelijk hoe ik met Facebook Ads moet omgaan en waar ik op moet letten bij een volgende campagne. Snelle service, duidelijk advies.

Mettenta uit Genève