Online hulpmiddelen voor de marketingafdeling

Autorespond is de ‘alles in één’ en zeer betaalbare oplossing voor e-mailmarketing, mail automation, e-commerce, shoppingcart, affiliate marketing en CRM software. Het is een compleet systeem voor jouw online marketing, leadgeneratie en opvolging waarmee je razendsnel
1. winstgevende en volledig geautomatiseerde e-mail campagnes opzet
2. eenvoudig volledige marketing funnels ontwikkelt voor een constante klantenstroom
3. rechtstreeks potentiële klanten target voor meer online verkopen
Autorespond gratis proefmaand

Met Offorte creëer en presenteer je online winnende offertes die jouw verhaal vertellen. Maak indruk op klanten met een voorstel die naadloos aansluit en verwachtingen overtreft. Ervaar het offerte programma en win meer opdrachten.

De meest betrouwbare webhosting van België, met 24/7 support in jouw eigen taal. 71% van de Belgische websites staat bij Combell. Da’s geen toeval. Hun ervaren supportteam staat dag en nacht klaar om je verder te helpen in je eigen taal. Zelfs op kerstavond. Zit je even vast? Bel hen, stuur ze een e-mail of stel je vraag via de chat. Domeinnamen, webhosting, Office365 en nog zoveel meer.

Artificiële intelligentie voor de marketingafdeling

Copy.ai is een marketing tool voor content schrijvers en copywriters die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om te helpen bij het schrijven van teksten. Met Copy.ai kunnen freelanceschrijvers, marketeers, bedrijfseigenaren en copywriters materiaal van hoge kwaliteit produceren. In 25+ talen en uiteraard ook in het Nederlands.
Test Copy.ai vandaag nog.

Frase.io is een SEO-tool (AI-contenttool) die ideaal is voor degenen die veel tijd willen besparen op SEO, hun inhoud willen verbeteren en de kwaliteit naar een hoger niveau willen tillen
Test Frase.io vandaag nog.

Jasper.ai is een AI-schrijfplatform dat je kan helpen om geweldige teksten te schrijven voor verschillende doeleinden, zoals marketing, productbeschrijvingen, slogans, blogs, enz. Het systeem gebruikt geavanceerde neurale netwerken om natuurlijke taal te begrijpen en te produceren op basis van uw input en doelstellingen. Het biedt je ook toegang tot verschillende functies en opties om jouw teksten te optimaliseren en te personaliseren, zoals meertalige inhoud, een persoonlijke AI-assistent, een Chrome-extensie, en meer. Het is niet alleen een AI-schrijftool, maar ook een AI-kunstgenerator die je kan helpen om unieke afbeeldingen en foto’s te creëren die passen bij uw boodschap. U kunt Jasper.ai vertellen wat je wilt en het zal in enkele seconden AI-kunst voor je maken. Het is een krachtig en veelzijdig platform dat jou kan helpen om uw creativiteit en productiviteit te verhogen met behulp van AI.
Test Jasper.ai vandaag nog