#eindjanuari #detijdgaatsnel

In de drukte van alledag en werken voor klanten vergeten we soms onze eigen website. Als de Paashaas Cupido voorbij steekt en je kerstversiering staat er nog, dan weet je dat het tijd is om je website eens na te kijken.

Nu en dan een check doen is slim. Dit kan je zelf al doen:

  1. Nieuw seizoen, nieuwe kijk: zie je teveel wirwar of onduidelijkheden op je website? Is je website gedateerd? Tijd voor een opfrissing! Een paar nieuwe foto’s laten nemen en online plaatsen kan al wonderen doen.
  2. Check: Ga na of alles nog correct wordt weergegeven en dat alle links (inkomende en uitgaande) nog steeds goed werken. Laat gebroken links snel herstellen als die nog relevant zijn voor je business.
  3. Update: kijk of er verouderde promoties staan, oude vakantiemeldingen of een aanbod dat verwijderd mag worden. Kijk de contactgegevens er op na.

Tip:

  1. Voeg toe: aan de hand van een nieuwe blog of pagina blaas je nieuw leven in je website en verhoog je de informatiewaarde voor je bezoeker. Ook in Google kan je website dan beter gevonden worden op die specifieke onderwerpen.
  2. Geen doodlopende straten: Staat er op elke pagina een call-to-action richting iets dat voor jou belangrijk is? Kunnen bezoekers, op hun smartphone, gemakkelijk navigeren door je pagina’s?
  3. Mobiel en https: is je website op dit moment nog niet mobielvriendelijk? Hoog tijd voor een nieuwe website! Laat meteen ook de groene veilige balk (https://) installeren zodat bezoekers je website veilig kunnen bezoeken.

Zo kan ik je helpen

Of zit je met een vraag?

Ook bedankt Dirk voor jouw spontane getuigenis!

Een ondernemer moet zeker niet alles kunnen of weten. De kunst van het ondernemen bestaat erin zich te laten omringen door mensen die goed zijn elk in zijn eigen vak. De samenwerking tussen Els en mij is daar een schoon voorbeeld van. Websites, blogs of nog breder pc in het algemeen zijn absoluut mijn ding niet. Maar ik besef wel heel goed het zeer groot belang ervan. Daarom laat ik me daarvoor al minstens 5 jaar bijstaan door Beels.be – Els slaagde erin ons een volledige nieuwe Tank-Service website aan te maken. En ik ben ervan overtuigd dat het geslaagd is. Bewijs daarvan zijn de reeds meer dan 1.450 offerte aanvragen die wij dit jaar alleen al binnen kregen via de website. En toen ik besliste om voor een goed doel te voet naar Compostella te stappen gaf ik Els het vertrouwen een blog te maken met als doel zoveel mogelijk centjes binnen te krijgen. Het eindresultaat was veel meer dan ik ooit had durven dromen. Meer dan 23.000 € voor het goede doel !! Zonder een overzichtelijke en kwalitatieve blog was dit nooit gelukt. Bedankt Els, zonder jou was ik ook wel tot Compostella geraakt, maar ik ben er zeker van dat het dan wel met een pak minder sponsorgeld ging geweest zijn…

Dirk uit Menen