#eindjanuari #detijdgaatsnel

In de drukte van alledag en werken voor klanten vergeten we soms onze eigen website. Als de Paashaas Cupido voorbij steekt en je kerstversiering staat er nog, dan weet je dat het tijd is om je website eens na te kijken.

Nu en dan een check doen is slim. Dit kan je zelf al doen:

  1. Nieuw seizoen, nieuwe kijk: zie je teveel wirwar of onduidelijkheden op je website? Is je website gedateerd? Tijd voor een opfrissing! Een paar nieuwe foto’s laten nemen en online plaatsen kan al wonderen doen.
  2. Check: Ga na of alles nog correct wordt weergegeven en dat alle links (inkomende en uitgaande) nog steeds goed werken. Laat gebroken links snel herstellen als die nog relevant zijn voor je business.
  3. Update: kijk of er verouderde promoties staan, oude vakantiemeldingen of een aanbod dat verwijderd mag worden. Kijk de contactgegevens er op na.

Tip:

  1. Voeg toe: aan de hand van een nieuwe blog of pagina blaas je nieuw leven in je website en verhoog je de informatiewaarde voor je bezoeker. Ook in Google kan je website dan beter gevonden worden op die specifieke onderwerpen.
  2. Geen doodlopende straten: Staat er op elke pagina een call-to-action richting iets dat voor jouw business belangrijk is?
  3. Makkelijke navigatie: kunnen bezoekers, ook op hun smartphone, gemakkelijk navigeren door je webpagina’s?
  4. Mobiel en https: is je website op dit moment nog niet mobielvriendelijk? Hoog tijd voor een nieuwe website! Laat meteen ook de groene veilige balk (https://) installeren zodat bezoekers je website veilig kunnen bezoeken.

Ontdek hoe ik jou kan helpen

diensten en downloads